Geräte und Zubehör
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
Zubereitung 15 Min
Gesamt 3 Std. 20 Min
20 stuks
Zutaten
-
gedroogde gist (8 g)2 tl
-
water200 g
-
olijfolie plus extra om in te vetten85 g
-
bloem300 g
-
zout1 ¼ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten
-
za'atar (zie tips)4 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
2 g
Brennwert
437 kJ /
104 kcal
Fett
6 g
Ballaststoffe
0.7 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Heerlijke flatbreads
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Vegetarisch Medaillons
Keine Bewertungen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 Std. 25 Min
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 Min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Drijvende eilandjes
40 Min