Geräte und Zubehör
Omelet Caprese
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portie
Zutaten
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
414.9 mg
Eiweiß
11.6 g
Brennwert
611 kJ /
146 kcal
Fett
9.9 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
2.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min
Butter Chicken
1 Std.
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Rijst met kip en champignons
30 Min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Keine Bewertungen
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Thaise nachos
Keine Bewertungen
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min