Geräte und Zubehör
Omelet Caprese
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portie
Zutaten
-
eieren6
-
zout½ tl
-
peper, gemalen¼ tl
-
water700 g
-
220 g pruimtomaten, gehalveerdkerstomaten gehalveerd220 g
-
buffelmozzarella in halve manen gesneden (0,5 cm)110 - 170 g
-
basilicumblad, vers met de hand gescheurd5 - 8
-
creme van balsamicoazijn om te besprenkelen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
414.9 mg
Eiweiß
11.6 g
Brennwert
611 kJ /
146 kcal
Fett
9.9 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Kohlenhydrate
2.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Crackers
35 Min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Butter Chicken
1 Std.
Fruit ijs
5 Min
Kleverige sesamkip
40 Min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 Min
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Pittige Goulash met Donker Bier
Keine Bewertungen
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Risottata met kip en champignons
40 Min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 Min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min