Geräte und Zubehör
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
6 portie
Zutaten
-
verse peterseliebladeren60 g
-
olijfolie70 g
-
zout20 g
-
teentjes knoflook3
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid400 g
-
pasta, droog type penne rigate400 g
-
water700 g
-
zwarte peper, gemalen2 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1500.9 mg
Eiweiß
17.7 g
Brennwert
1791 kJ /
428.1 kcal
Fett
14.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
2.1 g
Kohlenhydrate
56.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Groente-Omeletten
30 Min
Zalm met rijst en champignons
30 Min
Spaghetti Bolognese
40 Min
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
De eerste hap: Zalm met Groenten
Keine Bewertungen
Mango Dessert met Passie Fruit
10 Min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Keine Bewertungen
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40 Min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min