Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
TM5 TM6

Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g quinoa, of choice
  • 795 g water, plus extra to soak
  • 15 g cilantro, fresh, leaves only, plus extra to serve
  • 85 g plain yogurt, high protein (see Tip)
  • 1 ½ tsp Mexican-style chilli powder
  • 1 garlic clove
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 15 g lime juice
  • 300 g salmon fillet, fresh, skinless
  • 395 g kidney bean, canned, no-added salt, drained and rinsed (see Tip)
  • 170 g cherry tomato, quartered
  • 100 g red onion, thinly sliced
  • 70 g baby leaf salad, mixed
  • 1 avocado (approx. 3.5 oz), sliced
  • black pepper, ground, to taste
  • 1 red chilli, long, trimmed and thinly sliced, to serve (optional)
  • lime, cut into wedges, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1948.7 kJ / 465.8 kcal
Eiweiß
26.8 g
Kohlenhydrate
42.1 g
Fett
21.7 g
gesättigte Fettsäuren
4.1 g
Ballaststoffe
10.9 g
Natrium
457.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte