Geräte und Zubehör
Ramen Noodle Soup
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
5 portion
Zutaten
-
water395 g
-
egg, large (65-70 g) organic, pasture-raised5
-
garlic cloves3
-
ginger, fresh peeled3 cm
-
red onion quartered115 g
-
avocado oil½ tbsp
-
shiitake mushroom, fresh sliced115 g
-
beef broth low sodium1840 g
-
white miso (or shiro miso)60 g
-
sesame oil, toasted1 tsp
-
tamari sauce low sodium15 g
-
1 tsp chilli sauce, redsambal oelek1 tsp
-
ramen noodle, fresh450 g
-
fresh mixed herbs to serve
-
chilli, fresh sliced to serve
-
salt to taste
-
black pepper, freshly ground to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1453 mg
Eiweiß
20.4 g
Brennwert
1095.7 kJ /
261.9 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
19.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Our kitchens are a window into the world
27 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 Min
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Macadamia Chocolate Cookies
Keine Bewertungen
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40 Min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 Min
Mango Sorbet
5 Min
Tex-Mex Bowl
50 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Menudo
45 Min
Vegetarian Beehoon
25 Min