Geräte und Zubehör
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Gluten-Free Cake
-
peaches firm3
-
butter2 oz
-
raw sugar2 oz
-
large eggs separated3
-
raw almonds2 oz
-
oat flour2 oz
-
rice flour1 ½ oz
-
tapioca flour½ oz
-
sugar4 oz
-
ground cinnamon (optional)1 tsp
-
dried ground ginger (optional)1 tsp
-
orange zest (optional) from 1 orange
-
salt¼ tsp
-
water3 oz
-
vegetable oil1 oz
Apricot Glaze
-
apricot preserves2 oz
-
water½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
295 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
2690 kJ /
643 kcal
Fett
31 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
83 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Consultant Favorites
15 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Hamantaschen
1 Std. 55 Min
Almond and Lime Slushy
10 Min
Gluten-Free Banana Bread
55 Min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 Std. 50 Min
Gluten-Free Crepes
45 Min
Gluten-Free Pizza Dough
1 Std. 10 Min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 Std. 15 Min
Gluten Free Focaccia Bread
1 Std.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.