Geräte und Zubehör
Pistachio Cream Pasta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
pecorino cut in pieces (2 cm)40 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled toasted (see tip)40 g
-
banana shallots halved120 g
-
garlic clove1
-
olive oil10 g
-
water700 g
-
200 g bacon lardonsguanciale diced (1-2 cm)200 g
-
dried spaghetti300 g
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
918.3 mg
Eiweiß
25.7 g
Brennwert
2785.2 kJ /
665.7 kcal
Fett
33.3 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
11.1 g
Kohlenhydrate
65.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Browned Pork Rice
1 Std.
Calzone Napoletano
1 Std. 40 Min
Big Mac Style Wraps
40 Min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 Std. 45 Min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Pad Thai
45 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 Std. 10 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min