Geräte und Zubehör
Vegan Oyster Mushroom Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
onion quartered120 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)120 g
-
80 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
parsnip peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms torn in pieces500 g
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried oregano2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
670 mg
Eiweiß
6 g
Brennwert
663 kJ /
159 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
0.8 g
Kohlenhydrate
19 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Vegan orange croissants
3 Std. 20 Min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min
Matcha Yoghurt with Simple Granola and Grapefruit
25 Min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 Min
Pumpkin Seed Butter
35 Min
Thai Cucumber Salad (TM5)
15 Min
Grated Carrot Salad (TM5)
10 Min
Seitan
40 Min
Vegan Crème Brûlée
4 Std. 45 Min
Soya Milk Bread Rolls
2 Std. 20 Min
Vegetable and Seaweed Tartare
45 Min
Green Power Smoothie Bowl
5 Min