Geräte und Zubehör
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
cashew nuts60 g
-
sourdough bread, diced (2 cm)sliced white bread thick, diced (2 cm)3 slices
-
broccoli (approx. 500 g), florets, halved if large amd stems, lightly peeled, cut in pieces (2 cm x 5 cm)1
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus extra for drizzling30 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
carrots cut in pieces (3 cm)90 g
-
potatoes peeled, diced (3 cm)200 g
-
water plus extra for soaking1100 g
-
nutritional yeast flakes40 g
-
dried mixed herbs¾ tsp
-
paprika¾ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
vegan cheese, grated (optional) for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1032 mg
Eiweiß
18 g
Brennwert
1629 kJ /
390 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan Comfort Food
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vegetable Stroganoff
30 Min
Barley and Vegetable Egg Cocotte
1 Std. 30 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Chickpea soup with spinach
40 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Spiced Moroccan Lentil Soup
40 Min