Geräte und Zubehör
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
cashew nuts60 g
-
sourdough bread, diced (2 cm)sliced white bread thick, diced (2 cm)3 slices
-
broccoli (approx. 500 g), florets, halved if large amd stems, lightly peeled, cut in pieces (2 cm x 5 cm)1
-
garlic cloves to taste3 - 5
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus extra for drizzling30 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
carrots cut in pieces (3 cm)90 g
-
potatoes peeled, diced (3 cm)200 g
-
water plus extra for soaking1100 g
-
nutritional yeast flakes40 g
-
dried mixed herbs¾ tsp
-
paprika¾ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
vegan cheese, grated (optional) for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1032 mg
Eiweiß
18 g
Brennwert
1629 kJ /
390 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
11 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
36 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vegan Comfort Food
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Tofu stew
30 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Minestrone
45 Min
Red Lentil Soup
40 Min