Dairy-free Seafood Risotto
TM6 TM5 TM31

Dairy-free Seafood Risotto

4.6 (5 Bewertungen)

Zutaten

  • 10 g fresh parsley leaves
  • 2 garlic cloves
  • 150 g onions, quartered
  • 40 g olive oil
  • 40 g coconut oil
  • 200 g raw squid rings
    oder whole baby squid, cleaned, cut in pieces
  • 200 g fresh octopus, cleaned, cut in pieces (2 cm)
  • 1 - 2 pinches saffron threads, to taste
  • 200 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
  • 200 g fresh mussels, cleaned, debearded
    oder cockles
  • 320 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
  • 160 g tomatoes, cut in pieces (3 cm)
  • 80 g dry white wine
  • 730 g water
  • 2 tsp fish stock paste
    oder vegetable stock paste
  • 2 - 3 pinches ground black pepper, to taste
  • 1 lemon, cut in wedges, for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2823 kJ / 674.7 kcal
Eiweiß
34.5 g
Kohlenhydrate
76 g
Fett
23.4 g
gesättigte Fettsäuren
10.9 g
Ballaststoffe
1.7 g
Natrium
581.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte