Geräte und Zubehör
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
Zubereitung 20 Min
Gesamt 4 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
-
water290 g
-
wholemeal flour400 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt2 tsp
-
garlic cloves4
-
onion quartered150 g
-
pork shoulder, boneless cut into 5 pieces800 g
-
stout e.g. Guinness®500 g
-
water150 g
-
honey70 - 80 g
-
smoked paprika2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
white miso paste2 Tbsp
-
star anise1
-
cinnamon stick halved1
-
brown sugar2 Tbsp
-
red onion finely sliced80 g
-
coriander leaves for garnishing
-
tinned black beans (optional) drained, for garnishing80 - 100 g
-
fresh jalapeño chillies cut in slices, for garnishing1 - 2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1086 mg
Eiweiß
31.7 g
Brennwert
3020.7 kJ /
722 kcal
Fett
30.3 g
Ballaststoffe
3.5 g
gesättigte Fettsäuren
9.2 g
Kohlenhydrate
74.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 Std. 20 Min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 Min
Curly Fries with Garlic Sauce
Keine Bewertungen
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 Min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 Min
Pico de Gallo
5 Min
Pad Thai
45 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 Std. 20 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Big Mac Style Wraps
40 Min