Geräte und Zubehör
Browned Pork Rice
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
2 portions
Zutaten
-
olive oil40 g
-
pork shoulder, boneless cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
-
white wine60 g
-
onion cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
garlic clove½ - 1
-
red pepper cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
green pepper cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
paprika½ - 1 heaped tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
white short grain rice150 g
-
water250 g
-
fine sea salt½ tsp
Nährwerte pro 2 portions
Brennwert
1542.4 kcal /
6453.6 kJ
Eiweiß
51.6 g
Fett
81.8 g
Kohlenhydrate
134.5 g
Ballaststoffe
3.6 g
gesättigte Fettsäuren
20 g
Natrium
2532 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 Min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 Min
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Power Muesli
25 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min