Grisons Barley Soup
TM6 TM5

Grisons Barley Soup

4.7 (15 Bewertungen)

Zutaten

  • 80 g onions, quartered
  • 60 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g leek, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 100 g Bündnerfleisch, cut in strips (2 cm) (see tip)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 80 g pearl barley
  • 900 g water
  • 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    oder 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
  • 100 g whipping cream
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • ½ bunch fresh flat-leaf parsley (approx. 10 g), leaves only, finely chopped

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1196.8 kJ / 286.1 kcal
Eiweiß
9.8 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Fett
17.3 g
gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Ballaststoffe
5.4 g
Natrium
116.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte