Geräte und Zubehör
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
apples peeled, diced (2 cm)100 g
-
pear peeled, diced (2 cm)100 g
-
plum pitted, diced (2 cm)70 g
-
grapes halved70 g
-
caster sugar4 Tbsp
-
brandysweet sherry4 Tbsp
-
fresh parsley cut in pieces3 sprigs
-
red pepper150 g
-
green pepper150 g
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
150 g tinned peeled plum tomatoesplum tomatoes quartered150 g
-
white long grain rice300 g
-
water650 g
-
saffron threads (optional)½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade1 ½ heaped tsp
-
large raw prawns, peeled400 g
-
vanilla ice cream for serving4 scoops
-
flaked almonds, toasted for garnishing4 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
915.6 mg
Eiweiß
22.9 g
Brennwert
2793.9 kJ /
667.8 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
5.5 g
gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
99.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Steam & Serve: Varoma Menus
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spaghetti Carbonara
40 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 Min
Tropical Smoothie
5 Min
Creamy Pea Soup
40 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1 Std.
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 Std. 30 Min
Creamy Butter Chicken
1 Std.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min