Geräte und Zubehör
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (optional)1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered300 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
644.9 mg
Eiweiß
2.1 g
Brennwert
859.4 kJ /
205.4 kcal
Fett
17.3 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
2.5 g
Kohlenhydrate
13.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
West African
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Beef, ale and dumpling stew
2 Std. 55 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 Min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 Min
Raspberry and Strawberry Mousse
4 Std. 20 Min
Helga's New Year Honey Cake
1 Std. 15 Min
Mussels Mariniere
25 Min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 Min
Beef Stew in Bread Bowls
6 Std. 30 Min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 Std. 55 Min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 Std. 30 Min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 Std.