Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.4 (29 Bewertungen)

Zutaten

Hollandaise Sauce

  • 15 g water
  • 30 g lemon juice
  • 225 g unsalted butter, diced
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste

Salmon, Asparagus and Rice

  • 30 g coriander leaves
    oder 30 g fresh parsley leaves
  • 1 lemon, thin peelings of zest only
  • 285 g jasmine rice
  • 1000 g water
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
  • 340 g green asparagus
    oder 340 g broccoli florets
  • 450 g fresh salmon fillets, skinless (approx. 3 cm thick)
  • 1 Tbsp lemon juice

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3778 kJ / 903 kcal
Eiweiß
33 g
Kohlenhydrate
62 g
Fett
58 g
gesättigte Fettsäuren
32 g
Ballaststoffe
1 g
Natrium
672 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte