Geräte und Zubehör
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh coriander leaf5 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
green peppers cut in pieces200 g
-
onions cut in pieces150 g
-
dry-roasted peanuts, unsalted100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
sweet potatoes cut in cubes (3 cm)400 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water150 g
-
chicken breast fillets, skinless cut in cubes (4 cm)650 g
-
tinned kidney beans drained240 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
55 g
Brennwert
2633 kJ /
628 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
13.3 g
Kohlenhydrate
42 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
ONE POT CHICKEN
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Chicken Étouffée
45min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Chicken Noodle Soup
25min
Chicken and Barley Stew
50min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Mexican Turkey Chilli
40min
Chicken and Cauliflower Curry
45min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min