Geräte und Zubehör
Petits Pois and Pancetta Risotto
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
shallots halved40 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
frozen petits pois defrosted200 g
-
dry white wine100 g
-
risotto rice200 g
-
450 g chicken stockliquid vegetable stock450 g
-
pancetta sliced or cubed (1 cm)150 g
-
30 g unsalted butter, dicedsingle cream30 g
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
fresh mint leaves chopped, to taste5 - 10
-
fine sea salt to taste
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
20.7 g
Brennwert
2357 kJ /
563 kcal
Fett
33.8 g
Kohlenhydrate
44.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Chilli Con Carne
35 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
One-pot Moussaka
30 Min