Geräte und Zubehör
Macadamia and Parmesan biscuits
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
24 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
59.8 mg
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
264.7 kJ /
63 kcal
Fett
4.8 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
3.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Honey ice cream
17 Std. 45 Min
Panforte
1 Std. 30 Min
Summer fruits in mulled cider syrup
45 Min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Basil pesto
10 Min
Potato cakes
45 Min
Pineapple passionfruit tart
4 Std. 30 Min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min
Zucchini slice
45 Min
Chocolate mint thins
2 Std. 30 Min