Geräte und Zubehör
Gingerbread ice cream
Zubereitung 20 Min
Gesamt 10 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped and pod1
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
caster sugar40 g
-
light brown sugar60 g
-
golden syrup60 g
-
egg yolks6
-
ground ginger1 tbsp
-
mixed spice2 tsp
-
salt (optional)1 pinch
-
gingernut biscuits (see Tips)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
150.2 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
2091.4 kJ /
498 kcal
Fett
33.7 g
Ballaststoffe
0.9 g
gesättigte Fettsäuren
19.8 g
Kohlenhydrate
43.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Treats
33 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 Std. 40 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min
Double ginger and pear cake
1 Std. 35 Min
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Steamed ginger puddings
40 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
Lime meringue tartlets
2 Std. 40 Min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 Std. 5 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min