Geräte und Zubehör
Gingerbread pavlova stack
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
ground ginger2 tsp
Toffee syrup
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream130 g
-
brown sugar100 g
Mascarpone cream
-
gingerbread biscuits or gingernut biscuits100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)350 g
-
mascarpone cheese250 g
-
ground ginger1 - 2 tsp
-
bananas peeled and cut into slices, for garnishing2
-
nectarines (optional) stones removed and cut into slices, for garnishing2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
151.5 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
1904.9 kJ /
455.3 kcal
Fett
28.9 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
17 g
Kohlenhydrate
46.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate brownie trifle
6 Std.
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Shortbread
1 Std.
$250 chocolate chunk cookies
2 Std. 30 Min
Profiteroles
2 Std.
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Caramel vanilla bourbon sauce
40 Min
Honeycomb ice cream slice
4 Std. 10 Min
Hokey pokey ice cream
28 Std. 25 Min
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min