Geräte und Zubehör
Pumpkin and golden syrup pudding
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 portions
Zutaten
-
golden syrup plus an extra 2 tbsp120 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease200 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
eggs3
-
self-raising flour240 g
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
water1000 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
thickened cream or ice cream, to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
322.8 mg
Eiweiß
4.7 g
Brennwert
1151.6 kJ /
275.2 kcal
Fett
17 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
10.2 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Banoffee tartlets
1 Std. 45 Min
Cheesecakes in jars
4 Std.
Critters and crawlers
2 Std. 25 Min
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Cheat's sourdough
74 Std.
Lime sour cream bundt cake
50 Min
Coconut butter cake
1 Std.
Gingerbread biscuits
2 Std. 20 Min
Coffee date muffins
35 Min
Pumpkin loaf
1 Std. 45 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min