Geräte und Zubehör
Gluten free Worcestershire sauce
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
420 gram
Zutaten
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
apple cider vinegar200 g
-
golden syrup150 g
-
molasses40 g
-
tamari60 g
-
ground allspice½ tsp
-
ground cloves1 pinch
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 420 gram
Natrium
4419 mg
Eiweiß
10.5 g
Brennwert
2823 kJ /
672 kcal
Fett
1.5 g
Ballaststoffe
4.77 g
gesättigte Fettsäuren
0.5 g
Kohlenhydrate
153.35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Brazilian cheese puffs
20 Min
Brown sugar spice rub
5 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Rice flour
5 Min
Gluten free flatbreads
40 Min
Simple gluten free herb gravy
20 Min
Gluten free baking powder
5 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Traditional Worcestershire sauce
35 Min
Gluten free barbecue sauce
50 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min