Geräte und Zubehör
Apricot Danish slice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
blanched almonds60 g
-
unsalted butter softened30 g
-
caster sugar40 g
-
natural almond extract½ tsp
-
eggs2
-
puff pastry (25 cm square sheets - see Tips)2 sheets
-
canned apricot halves, drained (approx. 260 g after draining - see Tips)400 g
-
flaked almonds20 g
-
smooth apricot jam lightly beaten50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
277.7 mg
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
1634.8 kJ /
389.2 kcal
Fett
22.1 g
Ballaststoffe
4.5 g
gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
38 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Meals in a Flash
91 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Sultana, apple and custard pastries
2 godz. 40 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Soft butter rolls
1 godz. 50 min
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min
Strawberry and meringue semifreddo
12 godz. 15 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Basic muffin mix
30 min
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 godz.
Buttermilk scones
35 min