Geräte und Zubehör
Pineapple passionfruit tart
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Pineapple jam
-
fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
brown sugar100 g
-
white rum (optional)40 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)40 g
Pastry
-
egg1
-
white sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
Passionfruit custard filling
-
pouring (whipping) cream200 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
caster sugar30 - 40 g
-
lemon juice20 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
50.1 mg
Eiweiß
7.7 g
Brennwert
1903 kJ /
453.1 kcal
Fett
24.2 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
14.5 g
Kohlenhydrate
50.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Barbecue
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Coleslaw
10 Min
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
Blackberry Mojito
1 Std. 45 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min
Prawn wontons
2 Std.
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29 Std. 30 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 Std. 55 Min
Crunchy caramel ice cream slice
24 Std. 35 Min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Bloody Mary
10 Min
Cha gio (spring rolls)
55 Min