Geräte und Zubehör
Chilli mussels with risoni
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh mussels scrubbed and debearded1000 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
anchovy fillets2
-
olive oil20 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water250 g
-
dried risoni pasta100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped to serve4 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1843.3 mg
Eiweiß
42.3 g
Brennwert
1469 kJ /
349.8 kcal
Fett
7.4 g
Ballaststoffe
3.2 g
gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
26.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 Min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 Min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 Std. 10 Min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Protein-packed paleo loaf
1 Std. 10 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Chooky rice
45 Min