Geräte und Zubehör
Hearty seafood chowder
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
fresh chives cut into thirds½ bunch
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves3
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)80 g
-
unsalted butter130 g
-
curry powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only2 tsp
-
plain flour50 g
-
white wine100 g
-
potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (2 cm)2
-
fish stock500 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
firm white fish fillets cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
Tabasco® sauce to taste (optional)
-
large raw prawns peeled and deveined150 g
-
scallops150 g
-
smoked salmon cut into pieces100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1558.6 mg
Eiweiß
33 g
Brennwert
2503.9 kJ /
596.2 kcal
Fett
40.1 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
24.2 g
Kohlenhydrate
24.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Blade Cover Cooking
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Oxtail stew with butter bean mash
4 Std.
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Cheat's cauliflower fried rice
35 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Pineapple parcels
1 Std.
Flaky salmon pie with herb dressing
40 Min
Salmon en croute
50 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min