Geräte und Zubehör
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
rice vermicelli noodles200 g
-
boiling water to soak
-
white cabbage cut into wedges (3 cm x 5 cm, to fit through feeder tube)250 g
-
carrots peeled, trimmed and cut into 5 cm pieces250 g
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
olive oil50 g
-
water250 g
-
soy sauce50 g
-
oyster sauce (optional)20 g
-
curry powder1 ½ tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
peeled, medium raw prawns250 g
-
fresh bean sprouts250 g
-
fresh chilli thinly sliced (approx. 2 mm)1 - 2
-
spring onions/shallots thinly sliced (approx. 2 mm)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1247.8 mg
Eiweiß
14 g
Brennwert
1782 kJ /
425.9 kcal
Fett
13.7 g
Ballaststoffe
6.4 g
gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
63.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Oysters Kilpatrick
15 Min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 Std. 45 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Curry lamb soup (TM5)
5 Std. 10 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Kimchi non-fried rice
1 Std.
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Pad see ew
30 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Nasi goreng
40 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min