Geräte und Zubehör
Everyday Indian curry paste
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
1150 g
Zutaten
-
cumin seeds30 g
-
dried bay leaves2 - 3
-
coriander seeds30 g
-
whole cloves1 tsp
-
black cardamom pods12
-
cinnamon quill½
-
black peppercorns¼ tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground ginger1 tbsp
-
ground turmeric2 tsp
-
brown onions (approx. 700 g), cut into quarters5
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (optional)2
-
garlic paste (see Tips)1 tbsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
ghee (see Tips)40 g
-
canola oil40 g
-
fresh curry leaves30
-
canned whole tomatoes800 g
-
brown sugar1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1150 g
Natrium
4198.9 mg
Eiweiß
34.67 g
Brennwert
6829 kJ /
1625 kcal
Fett
109.85 g
Ballaststoffe
65.65 g
gesättigte Fettsäuren
32.9 g
Kohlenhydrate
119.44 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of India
98 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Lamb saag
1h 30min
Garam masala
10min
Onion bhaji
45min
Tarka dal
30min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Potato karakari
50min
Rava payasam
50min
Achari paneer murgh
1h 5min
Samosas
1h 35min
Sabji (vegetable) curry
30min