Geräte und Zubehör
Cullen Skink
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
onions quartered100 g
-
unsalted butter diced40 g
-
oil for greasing
-
medium eggs4
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
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water400 g
-
milk400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)450 g
-
bay leaf1
-
fine sea salt1 tsp
-
grated lemon zest1 tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
437.1 kcal /
1828.6 kJ
Eiweiß
41.5 g
Fett
18.3 g
Kohlenhydrate
25.7 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Natrium
1585.6 mg
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