Geräte und Zubehör
Kedgeree
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh parsley leaves cut in pieces20 g
-
water1000 g
-
olive oil1 tsp
-
200 g basmati ricelong grain rice200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
medium eggs4
-
smoked haddock350 g
-
unsalted butter diced40 g
-
cream100 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
curry powder (e.g. Madras)1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
31.5 g
Brennwert
2006 kJ /
480 kcal
Fett
21.1 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Bread Sauce
1h 25min
Cauliflower Cheese
50min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Rhubarb Crumble
55min
Carrot and Coriander Soup
25min
Curried Parsnip Soup
30min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Coronation Chicken
30min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Sausage and Bacon Casserole
50min