Geräte und Zubehör
Sautéed Pork with Cider
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
bacon lardons150 g
-
olive oil30 g
-
shallots halved35 g
-
carrots cut in pieces60 g
-
pork meat cut in pieces (3 cm)700 g
-
wholegrain mustard50 g
-
water100 g
-
1 tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt or to taste3 pinches
-
ground black pepper or to taste3 pinches
-
dry cider200 g
-
potatoes cut in pieces (4 cm)550 g
-
button mushrooms halved400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
50.2 g
Brennwert
2436 kJ /
582 kcal
Fett
30 g
Kohlenhydrate
27.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Comforting Stews
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Greek Style Pork Stew
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min