Versatile Chunky Soup
TM6

Versatile Chunky Soup

4.5 (28 Bewertungen)

Zutaten

  • 20 g olive oil
  • 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
  • 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
  • 50 g frozen mixed vegetables (optional)
    oder frozen green peas (optional)
  • 700 g water (see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    oder 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
    oder ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste
  • 60 - 80 g dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
713 kJ / 170.4 kcal
Eiweiß
5.5 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Fett
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Ballaststoffe
4.3 g
Natrium
628.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 100 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte