Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce

Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce

4.5 13 Bewertungen
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

Roulade
  • carrots cut in pieces
    80 g
  • haggis skinned, cut in pieces
    250 g
  • Toulouse sausages skinned, cut in pieces
    100 g
  • pancetta thin slices
    120 g
Whisky Sauce
  • shallots halved
    150 g
  • unsalted butter diced
    25 g
  • whisky
    100 g
  • beef stock
    250 g
  • cornflour
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1615.8 mg
Eiweiß 17 g
Brennwert 2217.6 kJ / 530 kcal
Fett 35.2 g
Ballaststoffe 1.9 g
gesättigte Fettsäuren 9.9 g
Kohlenhydrate 22.4 g

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