Geräte und Zubehör
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Roulade
-
carrots cut in pieces80 g
-
haggis skinned, cut in pieces250 g
-
Toulouse sausages skinned, cut in pieces100 g
-
pancetta thin slices120 g
Whisky Sauce
-
shallots halved150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whisky100 g
-
beef stock250 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1615.8 mg
Eiweiß
17 g
Brennwert
2217.6 kJ /
530 kcal
Fett
35.2 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Kohlenhydrate
22.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Dauphinoise Potatoes
50 Min
Steak and Kidney Pudding
5 Std.
Duck and Pork Terrine
52 Std.
Petits Pois and Pancetta Risotto
30 Min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Yorkshire Pudding
1 Std.
Kedgeree
45 Min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 Std.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min