Geräte und Zubehör
Rhubarb, orange and almond Cake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
8 slice
Zutaten
-
rhubarb cut into pieces (2 cm)400 g
-
caster sugar200 g
-
raw almonds120 g
-
orange thin peelings of skin only and 50 g juice1
-
eggs2
-
baking powder½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing150 g
-
self-raising flour100 g
-
flaked almonds25 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
193 mg
Eiweiß
7.4 g
Brennwert
1751.8 kJ /
418.7 kcal
Fett
25.7 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
10.8 g
Kohlenhydrate
43.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Orange sponge cake
1 Std.
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Easy citrus pie
1 Std.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Delicious lemon pudding
55 Min
Spice cake with caramel pecan glaze
45 Min
Fruit crumble with crème anglaise
1 Std. 10 Min
Frangipane and apricot muffins
35 Min
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min
Best ever carrot cake
1 Std. 35 Min
Christmas Cake (Diabetes)
2 Std. 45 Min
Apple and date cake
1 Std. 30 Min