Geräte und Zubehör
Beetroot, feta and spinach quiche
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
8 portions
Zutaten
Pastry
-
buckwheat groats200 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter chilled and cut into pieces100 g
-
water45 g
-
plain flour for dusting
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
raw beetroot peeled and cut into quarters250 g
-
eggs5
-
full cream milk400 g
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
fresh spinach leaves torn into pieces50 g
-
feta cheese cut into pieces (1 cm)100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
285.8 mg
Eiweiß
12.5 g
Brennwert
1323 kJ /
315 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
4.3 g
gesättigte Fettsäuren
10.5 g
Kohlenhydrate
23 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on Buckwheat
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Ham and zucchini quiche
1 Std. 45 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Pumpkin tart
2 Std. 15 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 Std. 30 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 Min