Geräte und Zubehör
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
spring onions cut in quarters30 g
-
quinoa200 g
-
cooked chicken meat sliced315 g
-
canned black beans rinsed and drained100 g
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained100 g
-
cherry tomatoes cut in halves100 g
-
avocado cubed140 g
-
fresh baby spinach60 g
-
water450 g
-
salt1 tbsp
-
plain yogurt140 g
-
30 g avocado oilextra virgin olive oil30 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
chipotle chilli powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika½ tsp
-
fresh Fresno chilli thinly sliced, to taste2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1446.7 mg
Eiweiß
21 g
Brennwert
1458.2 kJ /
348.5 kcal
Fett
14.9 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
2.8 g
Kohlenhydrate
32.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Texas Road Trip
12 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 Std. 45 Min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Spirals
40 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 Std.
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 Min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Tuna stew with potatoes
40 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Gnocchi tricolore
35 Min
Stewed vegetables
45 Min