Pea Pesto with Ricotta

Pea Pesto with Ricotta

4.8 16 Bewertungen
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
6 portions

Zutaten

  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 ½ oz
  • frozen green peas thawed
    5 oz
  • fresh basil leaves plus extra to garnish
    2 oz
  • fresh mint leaves plus extra to garnish
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    5 oz
  • salt to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • fresh ground pepper to taste, plus extra to season
    1 pinch
  • ricotta cheese
    12 oz

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 408.9 mg
Eiweiß 12.6 g
Brennwert 1590.2 kJ / 380.1 kcal
Fett 34 g
Ballaststoffe 2 g
gesättigte Fettsäuren 10.3 g
Kohlenhydrate 6.7 g

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