Geräte und Zubehör
Cholent
Zubereitung 4 Std. 50 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
-
onions quartered225 g
-
carrots in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil15 g
-
dried beans e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight115 g
-
pearl barley rinsed60 g
-
beef meat (stew cut)570 g
-
bay leaf, dried1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
beef broth910 g
-
baby red potatoes halved340 g
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1027 mg
Eiweiß
42 g
Brennwert
1812 kJ /
433 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Traditions - Jewish Favourites
12 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Mixed Herbs Rice
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Cheesy Beer Sauce
30min
Barbecue Onions (500 g)
45min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Slow Cooked Corn (Metric)
40min
Slow Cooked Corn
40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Garlic mushrooms
20min