Geräte und Zubehör
Dukkah
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
300 g
Zutaten
-
sesame seeds150 g
-
cumin seeds1 tbsp
-
coriander seeds1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried mint (optional) or dried thyme1 tsp
-
toasted hazelnuts or toasted almonds100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 g
Natrium
390.8 mg
Eiweiß
8.4 g
Brennwert
1114 kJ /
265.2 kcal
Fett
24.5 g
Ballaststoffe
4.6 g
gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Kohlenhydrate
1.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiced nut clusters
35 Min
Quick beetroot relish
40 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 Min
Hommus
15 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Hommus dip
5 Min
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
Spicy peach and mango chutney
45 Min
Apple and ginger paste
6 Std. 15 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
Mango, ginger and chilli chutney
25 Std. 10 Min