Geräte und Zubehör
Gluten free flatbreads
Zubereitung 35 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
gluten free flour mix (see Tips)350 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
water110 g
-
full cream milk50 g
-
olive oil2 tbsp
-
gluten free cornflour for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
629 mg
Eiweiß
1.9 g
Brennwert
896.3 kJ /
213.4 kcal
Fett
5.3 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Kohlenhydrate
36.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Gluten free plain flour
5 Min
Beetroot salad
10 Min
Allergen Friendly Cranberry Mini Rockbuns
40 Min
Four-seed honey butter
30 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Gluten free tortillas
40 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Hommus dip
5 Min