Geräte und Zubehör
Bengali fish cakes
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 portions
Zutaten
-
bread cut into pieces (see Tips)1 slice
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)350 g
-
olive oil plus extra for frying1 tsp
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded2 - 3
-
brown onion80 g
-
fresh coriander leaves and stalks, cut into thirds12 sprigs
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala (see Tips)2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons cut into wedges for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
226.9 mg
Eiweiß
7.9 g
Brennwert
531.1 kJ /
126.4 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
6.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of India
98 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Thai-style fish cakes
30 Min
Lamb korma
4 Std.
Thai red curry paste
15 Min
Aloo tikki
55 Min
Pittu
3 Std.
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Beef madras
1 Std. 30 Min
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Thai Fishcakes
1 Std. 10 Min
Thai red chicken curry
30 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min