Geräte und Zubehör
Seafood and corn chowder
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Gremolata
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
pine nuts2 - 3 tbsp
Chowder
-
leeks white and light green parts only (200 g), cut into pieces2 - 3
-
fennel trimmed and cut into pieces200 g
-
salted butter40 g
-
cornflour2 tbsp
-
dry sherry (see Tips) (optional)2 tbsp
-
water650 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice40 g
-
fish sauce1 tbsp
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)200 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
bacon cut into pieces (1-2 cm) (optional)100 g
-
fresh seafood marinara mix500 g
-
canned sweet corn kernels drained (approx. 300 g after draining)400 g
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1035.2 mg
Eiweiß
19.6 g
Brennwert
1442.8 kJ /
343.5 kcal
Fett
15.3 g
Ballaststoffe
7.3 g
gesättigte Fettsäuren
6.7 g
Kohlenhydrate
18.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Thai-style fish cakes
30 Min
Sweetcorn and potato chowder
40 Min
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Pumpkin soup
30 Min
Cream of tomato soup
25 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
White fish and lemon risotto
30 Min