Geräte und Zubehör
Pork vindaloo
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Spice paste
-
boiling water250 g
-
dried red chillies (Kashmiri or long red chillies)1 - 3
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
whole cloves6
-
cinnamon quill piece2 ½ cm
-
cardamom pods (green)4
-
star anise¼
-
black peppercorns1 tsp
-
poppy seeds (white)2 ½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 ½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
white wine vinegar65 g
-
tamarind paste (see Tips)30 g
Pork
-
boneless pork leg roast cut into cubes (2.5 cm - see Tips)800 g
-
olive oil50 g
-
brown onions (approx. 380 g), cut into quarters3
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves (optional)1 - 2
-
salt to taste1 tsp
-
dark brown sugar1 tsp
-
ghee (see Tips)30 g
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
fresh curry leaves15 - 20
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
754.3 mg
Eiweiß
43.4 g
Brennwert
3051.8 kJ /
726.5 kcal
Fett
55.3 g
Ballaststoffe
7.5 g
gesättigte Fettsäuren
18.7 g
Kohlenhydrate
11.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of India
98 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 Std. 40 Min
Madras curry powder
15 Min
Chicken in yoghurt
30 Min
Chicken korma
45 Min
Garam masala powder
5 Min
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Beef madras
1 Std. 30 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min