Chicken skewers and rice
TM6 TM5 TM31

Chicken skewers and rice

3.8 ( 18 Bewertungen )

Zutaten

  • 500 g water plus extra for soaking skewers
  • 500 g chicken thigh fillets cut into pieces (2-3 cm)
  • 70 g red onion
  • ½ stalk fresh lemongrass white part only, cut into thin slices (optional)
  • 1 cm piece fresh ginger peeled
  • 2 tsp lime juice
  • 1 garlic clove
  • 2 pinches salt to taste, plus extra to season
  • 2 pinches ground black pepper to taste, plus extra to season
  • 200 g basmati rice
  • 400 g coconut milk
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • 1 - 2 tbsp light olive oil for frying

Nährwerte
pro 1 portions
Brennwert
134.1 kcal / 563.4 kJ
Eiweiß
7.5 g
Fett
9 g
Kohlenhydrate
6 g
Ballaststoffe
0.4 g
gesättigte Fettsäuren
4.6 g
Natrium
59.8 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte