Geräte und Zubehör
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
28 pieces
Zutaten
Pasta dough
-
plain flour200 g
-
sea salt (optional)¼ tsp
-
eggs2
-
water2 tbsp
Spinach filling
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh baby spinach120 g
-
water300 g
-
ricotta (see Tips)250 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned tomatoes400 g
Ravioli
-
egg lightly beaten (see Tips)1
-
water to boil
-
sea salt (optional)2 tsp
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
Parmesan cheese grated, to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
206.3 mg
Eiweiß
3.2 g
Brennwert
292 kJ /
69.8 kcal
Fett
3.2 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
7.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Baby and toddler
30 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Red velvet cake
2ч. 20 мин.
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10ч. 25 мин.
Lasagne with fresh spinach pasta
2ч. 20 мин.
Béchamel Sauce
Няма оценки
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1ч. 30 мин.
Creamy potato mash
30 мин.
Fudgy chocolate cake
50 мин.
Molten chocolate cake
45 мин.
Banana bread
1ч. 40 мин.
Galaktoboureko
1ч. 35 мин.
Empanada pastry
45 мин.
Dried Scallop Fish Slice Congee
30 мин.