
Geräte und Zubehör
Pear and peach crumble
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Crumble
-
wholemeal plain flour70 g
-
plain flour120 g
-
light brown sugar100 g
-
unsalted butter cold and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
baking powder1 tsp
-
rolled oats50 g
-
flaked almonds50 g
Peach and pear filling
-
orange zest only, no white pith1
-
light brown sugar30 g
-
pears peeled, cored and cut into quarters600 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
canned peaches drained (approx. 245 g after draining)410 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
504 kcal /
2117 kJ
Eiweiß
7 g
Fett
22.6 g
Kohlenhydrate
63.2 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
11.3 g
Natrium
62.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Layered Jaffa® slice
2 Std. 30 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
Apple sauce
20 Min
Whipped cream
15 Min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1 Std. 30 Min
Bubble and squeak soup
35 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Shortbread
1 Std.
Pikelets
35 Min