Geräte und Zubehör
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 7 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
-
digestive biscuits160 g
-
unsalted butter100 g
-
cream cheese500 g
-
sour cream50 g
-
caster sugar370 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
-
macadamia nuts toasted150 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
354.1 mg
Eiweiß
10.1 g
Brennwert
3335.5 kJ /
797.2 kcal
Fett
56.6 g
Ballaststoffe
1.8 g
gesättigte Fettsäuren
25.8 g
Kohlenhydrate
67 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chef favourites
57 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Melting moments with lemon cream
45 Min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Melting moments with strawberry cream
45 Min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Pistachio and lemon individual tiramisu
6 Std. 30 Min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 Std. 20 Min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 Min
Milo® mousse
1 Std. 5 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3 Std. 30 Min
Salted caramel slice
2 Std. 30 Min
Chicken in chipotle sauce
40 Min