Geräte und Zubehör
Black forest pavlova stack
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
Morello cherry syrup
-
canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)680 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
-
Dutch cocoa powder2 tsp
Coffee cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
brewed espresso coffee cooled2 tbsp
-
dark chocolate (70% cocoa) shaved, for garnishing100 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
98.1 mg
Eiweiß
4.5 g
Brennwert
1560 kJ /
371 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
12.9 g
Kohlenhydrate
45 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Festive Flavour
105 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Royal icing (sugar glaze)
5 min
Royal icing
5 min
Hazelnut meringue roulade
1 godz. 30 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Spiced cherry brioche wreath
2 godz. 20 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Gingerbread biscuits
2 godz. 20 min
Gingerbread pavlova stack
5 godz. 30 min
Chocolate brownie trifle
6 godz.
Pavlova
6 godz.