Black forest pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Black forest pavlova stack

4.5 (58 Bewertungen)

Zutaten

Morello cherry syrup

  • 680 g canned Morello cherries in syrup (reserve syrup)

Pavlova

  • 330 g white sugar
  • 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp cornflour
  • 2 tsp Dutch cocoa powder

Coffee cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 2 tbsp brewed espresso coffee, cooled
  • 100 g dark chocolate (70% cocoa), shaved, for garnishing

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1560 kJ / 371 kcal
Eiweiß
4.5 g
Kohlenhydrate
45 g
Fett
20 g
gesättigte Fettsäuren
12.9 g
Ballaststoffe
1 g
Natrium
98.1 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte