
Geräte und Zubehör
Coconut poached chicken salad
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Dressing
-
raw peanuts80 g
-
piece fresh ginger peeled2 ½ cm
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves2
-
fresh kaffir lime leaves torn into pieces2
-
fish sauce60 g
Poached chicken
-
coconut milk800 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
fresh kaffir lime leaves2
-
brown sugar40 g
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
chicken thigh fillets cut into quarters500 g
Salad
-
snow peas trimmed, cut into thin slices200 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
Chinese cabbage (wombok) (approx. 170 g), finely sliced¼
-
carrots (approx. 185 g), julienned2
-
fresh coriander (approx. 15 g), leaves only½ bunch
-
fresh Thai basil (aprox. 15 g), leaves only (see Tips)½ bunch
-
fresh Vietnamese mint (approx. 15 g), leaves only (see Tips)½ bunch
-
fried shallots20 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
663.4 kcal /
2786.4 kJ
Eiweiß
35.6 g
Fett
46.8 g
Kohlenhydrate
23.4 g
Ballaststoffe
8 g
gesättigte Fettsäuren
28.5 g
Natrium
1406.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Matt Sinclair
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Turkey rissoles and kale slaw
30 Min
Pork san choy bau
25 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Hoisin pork bowl
30 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Warm satay chicken salad
55 Min